Луната е в Близнаци до 17:16ч на 26 декември  Нараства желанието

...
Луната е в Близнаци до 17:16ч на 26 декември 
Нараства желанието
Коментари Харесай

Получаваме огромна космическа енергия, но е трудно да я контролираме

Луната е в Близнаци до 17:16ч на 26 декември 

Нараства желанието за другарство,  покачва се обществената интензивност, любезност. Може да се почувствате прекомерно прочувствени и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Хората елементарно изпадат под всевъзможни външни въздействия, прекомерно са податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения. Склонност към вътрешна неопределеност. Опитайте се да постигнете естетика и баланс вътре в себе си. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Луната минава на луфт от 09:57ч до 17:16ч. Време неуместно за започване на нищо ново.

В 17:16ч Луната минава в символ Рак, където ще остане до 02:24ч на 29 декември. 

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 16:07ч

Това е най-мощният енергиен ден на месеца.  Счита се за благополучен ден. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на значимите каузи да се пренесат в този лунен ден. Символ на деня е тръбата. Време за апел, приемане на познания при потребление на източници на информация, усърдни молебствия и работа със свещени текстове. 

В този ден са вероятни неочаквани промени в настроението, защото душeвността претърпява обилни натоварвания. Не би трябвало да оставяте обаче неприятни усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване. 

Хубаво би било енергийно да почистите къщата и пространството си. Благоприятно е за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път. 

Денят е подобаващ за връзка на всички равнища: с другари, близки, родственици, сътрудници, сътрудници.

Следва 15 лунен ден от 16:07ч на 26 декември до 17:05ч на 27 декември

Луната се намира в разцвет, на пика на своята енергийна плътност. Това е доста значим интервал. На този ден може да станете очевидци на доста искания и разногласия, провокации. Това се дължи на обстоятелството, че в същото време получаваме голяма галактическа сила, само че е доста мъчно да я направляваме. Ако не желаете да разваляте връзките си с хората към вас, бъдете доста деликатни и сдържани. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние.

Това е неподходящ ден, в който човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът и самоконтролът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Ако е допустимо, би трябвало да запазвате успокоение, да не се поддавате на прояви на страстите. Излишната сила на пълнолунието съвсем изцяло изключва мислещите качества на доста хора, здравия разсъдък и възприятието за мярка. Полезно е да се пият билкови отвари, валериан.

Съдбата може да ви подложи тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Не би трябвало да се губи хладнокръвие. Препоръчва се аскетизъм, постене и извършване на отговорностите.

Всички любовни и сантиментални срещи е по-добре да се отсрочат за различен ден. Това е един комплициран ден и място за романтика няма. Възниква мощно предпочитание за скотски удоволствия, само че сексът носи единствено кратковременно самодоволство, за което може би няма да си спомняте с прелестно възприятие след това.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР